Ik beloof dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn medemens :: Hippocrates

Zoekmachine optimalisatie

NetPharm levert (marketing)technische ondersteuning aan internetshops met als specialisatie het onwikkelen en beheren van applicaties voor internetapotheken.

Zoekmachine optimalisatie

Een hogere positie in de zoekresultaten maakt u beter vindbaar voor potentiële klanten. Een beter zoekmachineresultaat bereiken kan door afstemming van een aantal elementen binnen uw website. Deze techniek, die u beter vindbaar maakt, heet Search Engine Optimization of, in het Nederlands, Zoekmachine Optimalisatie. Met alleen aanmelden bereikt u onvoldoende website promotie. Het gaat om de juiste combinatie van website tekst, zoekwoorden en de juiste links naar uw site.

Zoekmachine optimalisatie kent technieken én regels.

Het optimaliseren van uw website om een betere positie te krijgen is geen eenmalige gebeurtenis maar vergt inspanning over een langere periode. Bovendien veranderen zoekmachines hun techniek om te indexeren nog wel eens. Het optimaliseren kent dus technieken én regels, om een goede positie te garanderen worden er door sommige bureaus nog wel eens regels overtreden. Door 'verboden'-technieken toe te passen kan het gebeuren dat uw website definitief onvindbaar wordt.

Pas op voor loze beloften en verboden technieken.

NetPharm is de eerste onafhankelijke SEO consultant van Nederland. Expertise en praktijkervaring is opgebouwd sinds 1998. Wij kunnen uw website beoordelen en advies geven op basis van jarenlange ervaring. Misschien heeft uw website-ontwerper uw website al geoptimaliseerd of heeft u een bureau ingeschakeld. Maar is dat goed gebeurd? Zijn zij ervaren op het gebied van SEO en gebruikten zij geen 'verboden'-technieken. NetPharm kan u een Second Opinion geven.