Ik beloof dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn medemens :: Hippocrates

E-Pharmacy

NetPharm levert (marketing)technische ondersteuning aan internetshops met als specialisatie het onwikkelen en beheren van applicaties voor internetapotheken.

E-Pharmacy

Netpharm verzorgt de Customer Service voor webshops in 6 verschillende landen, die het mogelijk maken receptmedicijnen op eenvoudige en toch verantwoorde manier te bestellen. E-pharmacy bespaart tijd en geld, is snel, ontlast de huisartsen en biedt bovendien een prima tegenwicht aan de duizenden websites die illegaal (veelal nagemaakte) medicijnen op de markt brengen. Dankzij een netwerk van artsen en apothekers, alsmede onze eigen customer service organisatie, is NetPharm nog altijd trendsetter in deze opkomende branche.

Onze filosofie is eenvoudig: wij zijn een betrouwbare partner voor webshops die patiënten, artsen en apothekers bij elkaar brengen en zodoende faciliteren om met behulp van het internet (een beperkte groep van) receptmedicijnen te kunnen verkrijgen.

Aan de basis van dit concept staat het E-recept. Een digitaal recept dat door de patient via internet wordt aangevraagd. Nadat het aanvraagformulier is ontvangen wordt deze beoordeeld door een geregistreerd arts en volgt eventueel nog een telefonisch consult. Bij goedkeuring wordt het recept electronisch verzonden naar de apotheek.

De websites beperken zich hierbij tot de zogenaamde 'lifestyle medicijnen' zoals afslankmiddelen, erectiebevorderende medicijnen, haargroeimiddelen etc. Uiteraard worden geen medicijnen uit de zogeheten ‘opiaten lijst’ aangeboden. Ons standpunt is dat hiervoor het tradionele bezoek aan de huisarts noodzakelijk is en blijft.

Netpharm is lid van de Nederlandse Vereniging voor E-Health.

Website für Deutsche Kunden hier klicken.

Website für Österreichische Kunden hier klicken.